Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане относно налягане на гуми 215/45/17
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМериш по твоя уред но дали е така никой не знае. Последната ми скъпа помпа и електронния уред дават разлика от 0,7 бара.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМериш по твоя уред но дали е така никой не знае. Последната ми скъпа помпа и електронния уред дават разлика от 0,7 бара.
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеКартинката е леко сбъркана, 215 е ширината, не височината.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:42.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Comment
-
Аз лично на тия уреди въобще не им вярвам.Приличат ми на китайчета от ИлиенциА и няма нужда всеки ден да си мериш налягането.Един,максимум два пъти в месеца,ако съм в бг кат спръ на някое омв.Това не е самолет,преди всеки полет да му се прави пълна техническа инспекция.
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПише- 4 лица, еди какво си налягане. Две лица еди какво си налягане. Спазвам това. По форумите пишат разни аматьори
Аз карам само с гуми с които излиза от завода, като размер.
Е предполагам моята е излязла с тия гуми от завода като размер.Понеже джантите са оригинални на Алфа Ромео 17-ки
Явно този дето я е купил е бил на пари и е предпочел алуминиеви джанти пред железните 15-ки за гуми 185/65/15
Ако сте видели и в менюто на колата на таблото в сервизна информация пише мин 2.2 bar макс 2.5 bar именно за гуми 185/65/15
понеже не знаят кой с какъв пакет джанти и гуми ще си поръча колатаLast edited by eproHD; d.m.y г., 21:55.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
А пък най добре е да се пълнят с азот, няма водни пари. Но предимствата са спорни.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:18.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеА пък най добре е да се пълнят с азот, няма водни пари.
Питах само за едно просто налягане на гумите...но отговори никакви конкретни не получих освен един на колега на който съм благодарил за което !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеДа не изместваме темата моля !
Питах само за едно просто налягане на гумите...но отговори никакви конкретни не получих освен един на колега на който съм благодарил за което !Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Като бях с 17ки и с 18ки джанти, всичко се правеше на 3 бара, предните една идея по меки......
Сега съм на 15 и две три десети по меки ги карам......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз като бях със 17-ки бяха една идея по-ниски (40) и ги помпех на 3.0 и четирите за да не кривя джанти по хубавите ни улици. Пробвал съм да ги карам на 2.7-2.5 но за такава гума ми се стори малко.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment